Eulalia Bohera

25/05/2016

Dra. Shirin Djavanmardi - VERTE Oftalmología Barcelona

Volia tenir l’oportunitat d’agrair a ICO l’atenció que tenen amb els pacients, perquè quan et trobes malament, a part que et trobin el diagnòstic, el bon tracte és el que més agraeixes.

Tinc un problema neurològic i li vaig comentar al meu neuròleg que últimament xocava pel costat esquerre en caminar pel carrer. El doctor em va recomanar una revisió oftalmològica i va ser quan vaig anar a ICO.

He fet moltes proves i moltes visites al centre. La primera vegada que hi vaig anar, em va sorprendre l’amabilitat de la Dra. Shirin Djavanmardi i dels professionals que em van atendre, perquè era molt a prop de Cap d'Any. És un dia que acostuma a haver-hi més nervis del normal perquè tothom té pressa per anar-se’n cap a casa, així que els vaig felicitar. A la segona visita, vaig anar a ICO 2 i el tracte dels doctors, les infermeres i les recepcionistes va ser excepcional.

Curiosament una companya de la feina també es visita a ICO i de vegades ho hem comentat. Veig que el bon tracte és extensible, que prioritzen la persona, que tenen una paciència infinita, que intenten fer-te la vida més fàcil i planera, que t’atenen el temps que faci falta i ho agraeixo molt. Tothom és un encant, la gent és molt agradable i veus que no ets un número sinó que realment fan que t’hi sentis molt bé. Dóna gust, de debò.

Eulalia Bohera

Creado: 01/01/2012 / Actualizado: 04/07/2024