Unitat de Cirurgia Refractiva

Us sentiu còmode amb ulleres... Les lentilles us causen problemes... Us agradaria fer esport amb llibertat i comoditat... Us agradaria despertar-vos cada matí i veure-hi...

La cirurgia refractiva és un conjunt de procediments oftalmològics plenament consolidats basats en la precisió i la seguretat. 

La tècnica més habitual per tractar les diòptries és el LASIK. Es tracta de la utilització del làser excímer en el remodelatge òptic de la còrnia, aplicant-se sota una fina làmina superficial d’unes 120 micres de gruix. És una tècnica útil i segura en la miopia, la hipermetropia i l’astigmatisme.

Els últims avanços de la sisena generació de làser són pràctica habitual en la nostra institució. Làser Amaris, l’equip de làser excímer de més prestigi i renom, de la plataforma Schwind.

L'equip d'especialistes de cirurgia refractiva estan a la teva disposició per poder dir adéu per sempre a les ulleres i a les lentilles

Hi ha algunes situacions en què l’aplicació d’altres tècniques que implanten lents intraoculars pot ser més convenient: és el cas de les lents ICL, les lents multifocals per a la presbícia i les lents tòriques per a l’astigmatisme, entre d’altres.

En l’exploració prèvia estudiem les dades que influeixen en la cirurgia refractiva, així com la resta d’estructures oculars, per tenir la seguretat que tractem uns ulls del tot sans. Valorem detalladament la còrnia, les característiques de les pupil·les, el cristal·lí, la pressió intraocular i tota la superfície de la retina, així com l’estat de la llàgrima o el moviment dels ulls.

La Unitat de Cirurgia Refractiva està dirigida pel Dr. David Andreu, amb la participació de la Dra. Nuria Manrique Donaire, i dels optometristes clínics Montserrat Ortiz, Anna Medina, Carmen Aleson i Mariam Marhnouj.

Quines són les tècniques principals en aquest àmbit? 

  1. Làser excímer refractiu (LASIK, LASEK, PRK).  
  2. Implantació de lents intraoculars precristal·linianes (ICL), de suport iridià (Artisan).
  3. Extracció de cristal·lí amb implantació de lents trifocals i tòriques.  
  4. Implantació d’anells intracorneals (Intacs, Kerarings).
  5. Cirurgia incisional de l’astigmatisme.  
  6. Queratectomia fototerapèutica (PTK).
Creat: 22/01/2020 / Actualitzat: 13/06/2024

¿Podem ajudar-te?

Contacteu ara

Pas 1 de 2
Pas 2 de 2

Informació bàsica sobre protecció de dades de caràcter personal: Responsables del tractament: Institut Comtal d'Oftalmologia, S.L. i Gestió i Microcirurgia Ocular, S. a. Finalitat i legitimació: comuniquem amb vostè per mitjans electrònics, consentiment exprés de l'interessat. Cessió de dades: per a prestar els nostres serveis i obligació legal Drets: d'accés, informació, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició i a no ser objecte de decisions automatitzades, com indica la nostra política de privacitat. Per a més informació pot accedir a https://www.verte.es/ca/politica-privacitat/.