Tractaments

Tractar és intentar curar. Curar-se és el desig de tots els malalts. Curar és la missió de tots els metges.

En aquesta secció presentem alguns dels procediments més habituals que ens permeten curar les malalties. Encara que és una expressió una mica pretensiosa. No sempre curem. En determinats casos ens hem de sentir satisfets si aconseguim “frenar” o “controlar” els efectes de la malaltia o d’un traumatisme.

Afortunadament, i gràcies als avanços en la tecnologia i el coneixement de les malalties, la llista de trastorns curables o controlables augmenta amb rapidesa i els casos de fracàs o sense solució disminueixen.  

Et convidem a conèixer aquests tractaments descrits amb l’experiència i la dedicació dels mateixos metges protagonistes de VERTE: els nostres oftalmòlegs i oftalmòlogues.

Creat: 01/01/2012 / Actualitzat: 25/07/2024

¿Podem ajudar-te?

Contacteu ara

Pas 1 de 2
Pas 2 de 2

Informació bàsica sobre protecció de dades de caràcter personal: Responsables del tractament: Institut Comtal d'Oftalmologia, S.L. i Gestió i Microcirurgia Ocular, S. a. Finalitat i legitimació: comuniquem amb vostè per mitjans electrònics, consentiment exprés de l'interessat. Cessió de dades: per a prestar els nostres serveis i obligació legal Drets: d'accés, informació, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició i a no ser objecte de decisions automatitzades, com indica la nostra política de privacitat. Per a més informació pot accedir a https://www.verte.es/ca/politica-privacitat/.