Sèrum Autòleg - Endoret - PRGF

Tecnologia ENDORET basada en la medicina regenerativa a través de plasma ocular.

La medicina regenerativa és, actualment, una revolució en el camp de l'oftalmologia i una àrea d'estudi important per al present i el futur. Curar malalties sense tractaments invasius, regenerar teixits danyats, etc. és possible gràcies a les avançades tecnologies que avui dia s'estan investigant, com és el cas de la interessantíssima tecnologia de sèrum autòleg d'última generació: Endoret (PRGF). Aquesta tecnologia, implantada a CEM el 2015, està basada en utilitzar el plasma del propi pacient per tractar la superfície ocular i estimular la regeneració dels teixits.

Què és la tecnologia Endoret (PRGF)?

Sèrum Autòleg - Endoret - PRGF - Sang - VERTE Oftalmología BarcelonaÉs una tecnologia biomèdica que permet utilitzar de forma terapèutica el plasma del propi pacient. Aquest plasma, ric en factors de creixement i altres proteïnes que estan implicades en la reparació dels teixits de l'organisme, estimula la regeneració de la superfície ocular, augmenta la lubricació de l'ull i, en conseqüència, ajuda a millorar la qualitat de vida dels pacients.

Quan aconsellem el sèrum autòleg - Endoret?

Quan els pacients presenten defectes epitelials, ull sec, al·lèrgies i erosions que se solen tractar amb llàgrima artificial. No obstant això, quan són casos severs i persistents i els col·liris artificials no són suficients o s'han produït úlceres o cirurgies, és quan el pacient li és recomanable recórrer a la seva pròpia sang per crear un col·liri personalitzat (Sèrum autòleg d'última generació) amb la tecnologia Endoret (PRGF), reduint el risc de formació de fibrosi i cicatrius corneals. És un tractament ràpid i eficaç que sol proporcionar excel·lents resultats.

Beneficis del sèrum autòleg d'última generació Endoret (PRGF)

  • Regenera de forma segura els teixits de la superfície ocular.Sèrum Autòleg Endoret - PRGF - Unitat - VERTE Oftalmología Barcelona
  • Disminueix la inflamació.
  • Disminueix el dolor.
  • Protegeix del risc de formació de fibrosi i cicatrius corneals afavorint la transparència de la còrnia.
  • Augmenta la qualitat dels teixits de la superfície ocular.
  • Millora la lubricació i afavoreix que sigui més natural.
  • Disminueix els símptomes.
  • Disminueix l'ús de corticoides i ciclosporina.
  • S'entrega al pacient en mono dosi, podent ser utilitzat en qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Sèrum Autòleg Endoret - PRGF - Dosis - VERTE Oftalmología Barcelona

Especialitats

Creat: 17/10/2018 / Actualitzat: 13/06/2024

¿Podem ajudar-te?

Contacteu ara

Pas 1 de 2
Pas 2 de 2

Informació bàsica sobre protecció de dades de caràcter personal: Responsables del tractament: Institut Comtal d'Oftalmologia, S.L. i Gestió i Microcirurgia Ocular, S. a. Finalitat i legitimació: comuniquem amb vostè per mitjans electrònics, consentiment exprés de l'interessat. Cessió de dades: per a prestar els nostres serveis i obligació legal Drets: d'accés, informació, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició i a no ser objecte de decisions automatitzades, com indica la nostra política de privacitat. Per a més informació pot accedir a https://www.verte.es/ca/politica-privacitat/.