Blefaritis posterior - Pulsació tèrmica palpebral (Lipiflow)

Lipiflow - Blefaritis posterior

El Lipiflow és una tècnica innovadora, ja que per primera vegada podem tractar l'obstrucció i la disfunció de les glàndules de Meibom d'una manera instrumental, estandarditzada, segura, ràpida i intensiva.

Es col·loca un sofisticat dispositiu d'un sol ús que comprèn ambdues parpelles, per fora i per dins, i protegeix la còrnia de qualsevol risc.

  1. S'indueix un escalfament interior de 42’5 °C per a aconseguir el punt de fusió del contingut gras de les glàndules.
  2. S'aplica externament una seqüència de micro-massatges, amb diferents ritmes i intensitats per anar buidant les glàndules.

Els efectes de la tecnologia Lipiflow duren entre 9 i 12 mesos

El procés té una durada d'uns 15 minuts. L'aplica un professional expert a una sala especial de la consulta, amb el pacient recolzat a una llitera. Els efectes duren entre 9 i 12 mesos en funció de la recuperació de les glàndules de Meibom.

Lipiflow - Blefaritis posterior - VERTE Oftalmología Barcelona

 

Especialitats

Creat: 23/07/2019 / Actualitzat: 13/06/2024

¿Podem ajudar-te?

Contacteu ara

Pas 1 de 2
Pas 2 de 2

Informació bàsica sobre protecció de dades de caràcter personal: Responsables del tractament: Institut Comtal d'Oftalmologia, S.L. i Gestió i Microcirurgia Ocular, S. a. Finalitat i legitimació: comuniquem amb vostè per mitjans electrònics, consentiment exprés de l'interessat. Cessió de dades: per a prestar els nostres serveis i obligació legal Drets: d'accés, informació, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició i a no ser objecte de decisions automatitzades, com indica la nostra política de privacitat. Per a més informació pot accedir a https://www.verte.es/ca/politica-privacitat/.