Urgències 24h

No podríem imaginar-nos una atenció oftalmològica de nivell sense disposar d’un Servei d’Urgències propi.

La visió és una funció fonamental per als éssers vius superiors. Per a l’home, l’amenaça de la visió, el dolor ocular o els accidents que afecten els òrgans visuals són un motiu imperant per accedir a una visita mèdica amb experiència i amb rapidesa.

Per això el nostre Servei d’Urgències reuneix dues condicions de gran valor: Té una experiència de 25 anys i, des de 2014, té la visibilitat i l’accessibilitat que li atorga la seva nova ubicació, a Via Augusta 61, a la plaça Gal·la Placídia, on arriben molts mitjans de comunicació (Ferrocarrils de la Generalitat, autobusos, metro, aparcaments).

Així doncs, es tracta del servei més accessible i central de Barcelona, des de tots els seus barris, i un dels més ben comunicats si el pacient ve d’una altra ciutat de l’entorn.

A més, quan com a cirurgians realitzem una intervenció quirúrgica ocular, ho fem amb la tranquil·litat que qualsevol incidència postoperatòria es podrà resoldre amb l’experiència dels nostres metges de presència física, amb la participació de l’equip de guàrdia localitzable o amb l’avís directe al cirurgià responsable. 

Aquest servei es fa extensible a més a altres oftalmòlegs de l’entorn amb què col·laborem estretament des de fa molts anys. Una vegada feta la valoració d’urgència, se’ls comunica el cas, s’apliquen les mesures necessàries i se’ls cita a la seva consulta amb la màxima celeritat. Tot plegat en un programa col·laboratiu que estén els avantatges d’experiència i cobertura no només als nostres pacients, sinó també a molts d’altres que segueixen tractament a altres equips oftalmològics de Barcelona.

 

 

Servei d'Urgències 24h: Tour virtual

 

Creat: 01/01/2012 / Actualitzat: 13/06/2024

¿Podem ajudar-te?

Contacteu ara

Pas 1 de 2
Pas 2 de 2

Informació bàsica sobre protecció de dades de caràcter personal: Responsables del tractament: Institut Comtal d'Oftalmologia, S.L. i Gestió i Microcirurgia Ocular, S. a. Finalitat i legitimació: comuniquem amb vostè per mitjans electrònics, consentiment exprés de l'interessat. Cessió de dades: per a prestar els nostres serveis i obligació legal Drets: d'accés, informació, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició i a no ser objecte de decisions automatitzades, com indica la nostra política de privacitat. Per a més informació pot accedir a https://www.verte.es/ca/politica-privacitat/.