Servei d’Atenció Infantil

L’oftalmologia, a disposició dels més petits

Un nou espai en exclusiva per als més petits, situat a la Via Augusta, 48, 2a. planta, ens permetrà una atenció més personalitzada. 

Quan parlem dels més petits, el nostre equip d’Oftalmopediatres fa que dia rere dia tinguem més pacients satisfets.

Prevención Ocular Infantil - VERTE Oftalmología BarcelonaPrevención Ocular Infantil - VERTE Oftalmología BarcelonaLa Unitat d'Oftalmologia Pediàtrica, compta amb grans professionals, com la Dra. Silvia Gamboa,  dedicads en exclusiva a cuidar de la seva salut ocular, i també 2 optometristes, DOO Carmen Aleson i DOO Bernat Tarragon, especialitzats en el tracte a aquestes persones tan especials.

Les nostres campanyes de revisions pediàtriques en diferents centres educatius de Barcelona fa que la nostra reputació en aquest camp augmenti, de la qual cosa estem molt orgullosos.

Adjuntem algunes fotos de l’última revisió ocular a l’escola SEK de la Garriga.

I si hi afegim que la seva espera es farà més amena amb la Wii…

Creat: 25/07/2018 / Actualitzat: 21/06/2024

¿Podem ajudar-te?

Contacteu ara

Pas 1 de 2
Pas 2 de 2

Informació bàsica sobre protecció de dades de caràcter personal: Responsables del tractament: Institut Comtal d'Oftalmologia, S.L. i Gestió i Microcirurgia Ocular, S. a. Finalitat i legitimació: comuniquem amb vostè per mitjans electrònics, consentiment exprés de l'interessat. Cessió de dades: per a prestar els nostres serveis i obligació legal Drets: d'accés, informació, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició i a no ser objecte de decisions automatitzades, com indica la nostra política de privacitat. Per a més informació pot accedir a https://www.verte.es/ca/politica-privacitat/.