Recepció i atenció a pacients internacionals

Cirurgia oftalmològica a l’estranger, qüestió de confiança.

Servei Atenció Pacient Internacional - ICOftalmologiaQuan algú decideix operar-se els ulls fora del seu propi país significa dedicar temps a conèixer clíniques d’oftalmologia a l’estranger, per això a l’ICO volem posar-vos-ho fàcil. A la nostra web trobareu informació sobre tots els nostres serveis i experiència sobre cirurgia oftalmològica i tractaments, així com respostes a preguntes freqüents que habitualment ens fan els nostres pacients.

Mitjançant el nostre formulari de contacte o telèfon, estem a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte que pugueu tenir sobre les vostres necessitats en el món de l’oftalmologia, i per això ens comprometem a facilitar-vos la màxima informació possible i sempre que sigui possible en el vostre idioma (anglès, rus, àrab, etc.).

Pacient oftalmològic internacional - IO·ICO BarcleonaAtenem pacients internacionals a través de mútues sanitàries o a través d’atenció privada mitjançant el CLUB ICO, però no només ens limitem a oferir servei oftalmològic, ja que per a un pacient internacional hi ha altres necessitats intrínseques, com ara l’allotjament, els trasllats des de l’aeroport, l’allotjament de familiars i acompanyants, etc.

La decisió final és del pacient. La nostra obligació és generar confiança i fer que se senti com a casa.

Consulteu-nos tot el que vulgueu sense cap compromís: Contacte

Creat: 25/07/2018 / Actualitzat: 21/06/2024

¿Podem ajudar-te?

Contacteu ara

Pas 1 de 2
Pas 2 de 2

Informació bàsica sobre protecció de dades de caràcter personal: Responsables del tractament: Institut Comtal d'Oftalmologia, S.L. i Gestió i Microcirurgia Ocular, S. a. Finalitat i legitimació: comuniquem amb vostè per mitjans electrònics, consentiment exprés de l'interessat. Cessió de dades: per a prestar els nostres serveis i obligació legal Drets: d'accés, informació, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició i a no ser objecte de decisions automatitzades, com indica la nostra política de privacitat. Per a més informació pot accedir a https://www.verte.es/ca/politica-privacitat/.