Finançament al 0%

Finançament al 0% d'interès
(Servei facilitat via entitat bancària)

FInançament 0% - Cirurgia Refractiva - VERTE Oftalmologia Barcelona

A VERTE Oftalmologia Barcelona vetllem per la salut ocular dels nostres pacients. Per això, et facilitem l'accés econòmic a les cirurgies a través del nostre servei de finançament amb un 0% d'interès (Prèvia autorització de l'entitat bancària).

Pots sol·licitar finançament de la teva cirurgia per a un període màxim de 12 mesos, de manera que els pagaments seran mensuals al llarg dels 12 mesos següents a la cirurgia. Per exemple, una cirurgia de 600 euros es podria pagar en 12 terminis, per 50 euros mensuals amb un 0% d'interessos.

Si vols saber més sobre el sistema de finançament, posa't en contacte amb l'equip d'Atenció al Pacient. Resoldrem aquells dubtes que puguis tenir i t'ajudarem a dissenyar una forma de finançament que s'ajusti a les teves necessitats. Consulta'ns sense compromís!

Creat: 29/01/2021 / Actualitzat: 25/07/2024

¿Podem ajudar-te?

Contacteu ara

Pas 1 de 2
Pas 2 de 2

Informació bàsica sobre protecció de dades de caràcter personal: Responsables del tractament: Institut Comtal d'Oftalmologia, S.L. i Gestió i Microcirurgia Ocular, S. a. Finalitat i legitimació: comuniquem amb vostè per mitjans electrònics, consentiment exprés de l'interessat. Cessió de dades: per a prestar els nostres serveis i obligació legal Drets: d'accés, informació, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició i a no ser objecte de decisions automatitzades, com indica la nostra política de privacitat. Per a més informació pot accedir a https://www.verte.es/ca/politica-privacitat/.