Coneix-nos:
VERTE Oftalmología Barcelona

Per a presentar-nos no et volem fer llegir dades i més dades, missions i visions. Només ens agradaria que llegissis aquestes quatre línies.

 

Des del 1989

33 anys d'història, sempre creixent en equips professionals, en nombre de pacients, en instal·lacions i en innovacions tecnològiques. El Servei d'urgències oftalmològiques 24x7x365 actiu des del 1989. Quiròfans capdavanters on pacient i professionals s'uneixen per aconseguir els millors resultats cada dia. Més de 50 professionals d’oftalmologia i optometria. Més de 100.000 actes mèdics a l'any… però, sobretot:

 

CIrurgia LASIK - VERTE Oftalmología Barcelona

Salut visual

Volem que sàpigues que ens importa la teva salut visual i que ens preocupa la teva seguretat quan tractem les teves malalties.

Oftalmopediatria - VERTE Oftalmología Barcelona

Personalització

Tenim cura de la comunicació perquè sempre estiguis informat sobre la teva malaltia o tractament a seguir, i perquè sempre puguis triar la intervenció que més et convingui.

Optometria - VERTE Oftalmología Barcelona

Excel·lència

Estar al teu costat, mirar pels teus ulls i buscar l'excel·lència són objectius que ens posem cada matí en entrar a la clínica.

CIrurgia ulls - VERTE Oftalmología Barcelona

 

La qualitat més que la quantitat, ens acosta a l’excel·lència.

35 anys “MIRANT PELS VOSTRES ULLS” és prou temps per fer balanç i per atresorar un nivell d’experiència notable tant pel que fa al vessant estrictament oftalmològic i tècnic, com pel que fa a tot allò que envolta l’acte mèdic, des de la manera d’atendre el pacient per part de qualsevol membre de l’organització, fins a la seva experiència al quiròfan o l’atenció telefònica.

Fer referència a xifres, volums o quantitats es fa complicat en una activitat en què al pacient li interessa més la qualitat que percep que la quantificació de l’activitat mèdica. Ara bé, de vegades les xifres també ajuden a generar confiança en el pacient:

Activitat

10 anys donant servei a molts oftalmòlegs a Barcelona des de la Clínica CEM

30 oftalmòlegs que atenen pacients oftalmològics a l’ICO en totes les seves unitats clíniques.

35 anys atenent tots els nostres pacients a Barcelona, “mirant pels seus ulls”, des de l’ICO

48: Via Augusta 48 ha estat la seu del nostre grup i esdevindrà el lloc on el Servei d’Oftalmopediatria tindrà un espai singular

61: Via Augusta 61 és la nostra seu i l’aposta del grup per l’excel·lència en tots els aspectes de l’atenció mèdica

3.500 cirurgies realitzades a la Clínica CEM aquest darrer any 

100.000 actes mèdics anuals realitzats pels nostres professionals

Et convidem a venir i comprovar-ho. 

 

Creat: 22/11/2022 / Actualitzat: 25/07/2024

¿Podem ajudar-te?

Contacteu ara

Pas 1 de 2
Pas 2 de 2

Informació bàsica sobre protecció de dades de caràcter personal: Responsables del tractament: Institut Comtal d'Oftalmologia, S.L. i Gestió i Microcirurgia Ocular, S. a. Finalitat i legitimació: comuniquem amb vostè per mitjans electrònics, consentiment exprés de l'interessat. Cessió de dades: per a prestar els nostres serveis i obligació legal Drets: d'accés, informació, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició i a no ser objecte de decisions automatitzades, com indica la nostra política de privacitat. Per a més informació pot accedir a https://www.verte.es/ca/politica-privacitat/.