D.O.O. Juli Viadé

D.O.O. Juli Viadé

Membre de la Unitat d'Optometria Clínica, Unitat de Cirurgia Refractiva i Proves Diagnòstiques de l'ICO.

Formació acadèmica

Diplomat en òptica EUOT (UPB actual UPC) 1986
Diplomat en òptica i optometria: EUOOT (UPC) 1994
Màster en optometria i ciències de la visió EUOOT (UPC) 2001-2002

Àrees d'interès

  • Gran experiència en tot tipus d'adaptacions de lents de contacte (ametropies, ortoqueratologia, queratocons, postcirurgia, cosmètica-protèsica ...)
  • Actualment exercint d’optometrista en diverses àrees:
    Refractiva (pre i postcirurgia: Proves diagnòstiques (OCT, retinografies, campimetries, biometries, tonometries, topografies, IOL Màster ...); Refracció i contactologia (adaptacions especials: postcirurgia, queratocons ...)

Nombroses assistències a cursos i congressos. Biometria avançada, ortoqueratologia, cirurgia refractiva, glaucoma, estrabismes, optometria pediàtrica, campimetria, visió binocular ...

Ponències: Campimetria per a perimetristes (Simposi MSD SEO 2010)

Afiliacions

Membre de la Comissió de Cultura del Col·legi d'Òptics a Catalunya (1990-2000) participant activament com a alumne i coresponsable en els cursos impartits entre aquestes dates.

Articles publicats a la pàgina web

Les lents de contacte

Col·legi Oficial d'Òptics Optometristes de Catalunya
Col·legiat Núm: 3805
Creat: 08/11/2019 / Actualitzat: 13/06/2024

¿Podem ajudar-te?

Contacteu ara

Pas 1 de 2
Pas 2 de 2

Informació bàsica sobre protecció de dades de caràcter personal: Responsables del tractament: Institut Comtal d'Oftalmologia, S.L. i Gestió i Microcirurgia Ocular, S. a. Finalitat i legitimació: comuniquem amb vostè per mitjans electrònics, consentiment exprés de l'interessat. Cessió de dades: per a prestar els nostres serveis i obligació legal Drets: d'accés, informació, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició i a no ser objecte de decisions automatitzades, com indica la nostra política de privacitat. Per a més informació pot accedir a https://www.verte.es/ca/politica-privacitat/.