Seguim al teu costat, perquè puguis marxar de vacances tranquil/·la

25/07/2023

Servei d'urgències oftalmològiques 24h

Com cada estiu, els nostres centres VERTE Oftalmología Barcelona continuen oberts, perquè puguis aprofitar el temps lliure per a fer-te una revisió oftalmològica o perquè en cas de tenir alguna urgència puguis estar tranquil/·la i acudir al nostre Servei d'Urgències, obert les 24 h, a Via Augusta núm. 61 de Barcelona.

Aprofita el temps lliure per a fer-te una revisió ocular

Encara que sigui estiu no hem d’abaixar la guàrdia, especialment si tenim alguna malaltia ocular que requereixi controls habituals com és el cas del glaucoma o de la degeneració macular (DMAE), és per aquest motiu que les nostres consultes continuen obertes de dilluns a divendres de les 8.00 h del matí a les 21.00 h de la nit sense interrupció.

Et recordem que és essencial que et facis revisions oculars periòdiques, ja que moltes afeccions visuals només es poden detectar mitjançant una exploració oftalmològica exhaustiva i, fins i tot, poden no generar símptomes d'alarma a l’inici. Sabem que detectar aquestes malalties de manera precoç és essencial per a un bon pronòstic i, per això, nosaltres seguim al teu costat, com la resta de l'any, per si vols dedicar el temps lliure que ofereix l'estiu a cuidar de la teva salut ocular.

El nostre Servei d'Urgències Oftalmològiques, obert les 24h

Hi ha uns certs símptomes que considerem d'alarma perquè requereixen assistència sanitària immediata o en un període curt de temps en funció de l'afecció. Et detallem aquests símptomes dels quals has d'estar atent i acudir a Urgències Oftalmològiques 24h per a una valoració:

  • Enrogiment ocular
  • Dolor ocular o mal de cap referit de l'ull
  • Pèrdua de la visió, central o lateral
  • Deformació de les imatges (metamorfòpsia)
  • Visió de punts flotants (miodesòpsies)
  • Pèrdua transitòria de la visió (amaurosi fugaç)
  • Visió doble (diplopia)
  • Tots els efectes dels traumatismes mecànics o químics

És important que, si presentes algun d'aquests símptomes, et facis una valoració completa, ja que, en determinades ocasions, la urgència oftalmològica pot representar una situació d'alt risc per a la salut visual del pacient i, per tant, requerir atenció mèdica immediata. Fins i tot, en alguns casos, després d'una extensa exploració, aquestes urgències oftalmològiques poden necessitar procediments quirúrgics. Els nostres quiròfans de la Clínica CEM també segueixen de guàrdia per a qualsevol imprevist.

Si vols demanar cita per a la teva revisió habitual o per a fer-te la revisió anual, pots trucar al telèfon 934 155 637 per a demanar cita amb els nostres especialistes. Si ho prefereixes, escriu-nos un WhatsApp AQUÍ per a xatejar directament amb el nostre equip d'Atenció al Pacient.

De part de l'equip de l’VERTE Oftalmología Barcelona et desitgem un bon estiu sense imprevistos oftalmològics!

 

Creat: 25/07/2023 / Actualitzat: 13/06/2024

¿Podem ajudar-te?

Contacteu ara

Pas 1 de 2
Pas 2 de 2

Informació bàsica sobre protecció de dades de caràcter personal: Responsables del tractament: Institut Comtal d'Oftalmologia, S.L. i Gestió i Microcirurgia Ocular, S. a. Finalitat i legitimació: comuniquem amb vostè per mitjans electrònics, consentiment exprés de l'interessat. Cessió de dades: per a prestar els nostres serveis i obligació legal Drets: d'accés, informació, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició i a no ser objecte de decisions automatitzades, com indica la nostra política de privacitat. Per a més informació pot accedir a https://www.verte.es/ca/politica-privacitat/.