Innova Ocular Clínica CEM rep el Reconeixement Quality Healthcare

07/11/2023

El passat 7 de novembre, l'Institut per al Desenvolupament i Integració de la Sanitat (IDIS) ens va fer lliurament del certificat Quality Healthcare per a la Clínica CEM, que és la instal·lació quirúrgica d'VERTE Oftalmología Barcelona, situada molt a prop, al carrer Balmes 253. El Comitè Auditor va ser celebrat a l'Hotel Rosewood Vila Magna de Madrid, en el qual es va reconèixer l'excel·lència en la qualitat assistencial del nostre centre.

Estem molt orgullosos que la nostra Clínica CEM rebi aquest reconeixement, el qual se suma a l'acreditació QH* que posseïm a l’VERTE Oftalmología Barcelona des de 2017.

Què és el segell QH?

Quality Healthcare - IDIS - VERTE Oftalmología BarcelonaEl segell Quality Healthcare és un certificat pioner i innovador que reconeix l'Excel·lència en Qualitat Assistencial a organitzacions sanitàries, tant públiques com privades, que entenen la qualitat com una característica essencial de millora contínua.

El reconeixement suposa una verificació que les nostres clíniques aposten per la millora i innovació continua i que treballem perquè tots els procediments siguin òptims, des dels protocols, processos i diagnòstics, fins als tractaments i les cirurgies. És un premi a l'esforç diari del nostre equip per a implantar un sistema de qualitat perdurable en el temps i rigorós, que ofereixi les màximes garanties d'assistència als nostres pacients.

Per què és important obtenir el certificat QH?

El segell QH agrupa els diferents atributs dels sistemes de qualitat i gestió existents, per la qual cosa, per a aconseguir el certificat QH, les nostres clíniques s'han sotmès a una anàlisi de qualitat i assistència rigorós.

IDIS - Clinica CEM - VERTE Oftalmología Barcelona

A l’VERTE Oftalmología Barcelona i a la Clínica CEM, creiem que la millor manera de consolidar el nostre esforç diari és en forma de sistemes de qualitat. Posseir aquesta acreditació per als nostres centres és un reconeixement objectiu del treball ben fet, amb competència per a aportar seguretat i garantia als nostres pacients. A banda de ser una confirmació del nivell de qualitat de les nostres clíniques, significa una motivació per a tot l'equip per pertànyer a una organització compromesa amb la qualitat, amb l'objectiu principal de continuar oferint la màxima excel·lència en assistència possible.

L'obtenció de l'acreditació per a la nostra clínica és un reflex directe del nostre compromís amb les necessitats dels nostres pacients. Significa una demostració dels nostres valors com a clínica oftalmològica i el nostre enfocament centrat en els nostres pacients, perquè tots i cadascun d'ells puguin continuar confiant en nosaltres per a rebre la seva atenció mèdica en el nostre centre, amb garanties de serveis d'alta qualitat, seguretat i millora contínua.

On puc trobar el segell de qualitat QH?

Pots trobar l'acreditació en el cercador d'entitats amb segell de la pàgina web de l'Institut per al Desenvolupament i Integració de la Sanitat (IDIS) www.reconocimientoqh.com i a la nostra pàgina web.

Creat: 07/11/2023 / Actualitzat: 25/07/2024

¿Podem ajudar-te?

Contacteu ara

Pas 1 de 2
Pas 2 de 2

Informació bàsica sobre protecció de dades de caràcter personal: Responsables del tractament: Institut Comtal d'Oftalmologia, S.L. i Gestió i Microcirurgia Ocular, S. a. Finalitat i legitimació: comuniquem amb vostè per mitjans electrònics, consentiment exprés de l'interessat. Cessió de dades: per a prestar els nostres serveis i obligació legal Drets: d'accés, informació, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició i a no ser objecte de decisions automatitzades, com indica la nostra política de privacitat. Per a més informació pot accedir a https://www.verte.es/ca/politica-privacitat/.