FIATC Seguros

VERTE, el teu oftalmòleg de FIATC a Barcelona.

Oftalmòleg FIATC Barcelona - VERTE Oftalmologia Barcelona

A VERTE trobaràs tots els avantatges i serveis en oftalmologia que ofereix la teva mútua FIATC. Contacta amb el nostre equip d'Atenció al Pacient a través del formulari o per via telefònica i atendrem tots els teus dubtes.

Busques un oftalmòleg de FIATC a Barcelona?

Aprofita els avantatges que t'ofereix FIATC i contacta amb nosaltres, el nostre Servei d'Atenció al Pacient t'informarà sense cap compromís. També posem a la teva disposició el nostre servei de Cita Online, en cas que desitgis reservar cita prèvia: CITA ONLINE.

L'equip d'oftalmòlegs de VERTE, som especialistes en tractaments oculars entre els quals destaquen:

  • Especialistes en tractar miopia (LASIK)
  • Especialistes en tractar presbícia (Vista Cansada)
  • Especialistes en glaucoma
  • Especialistes en lents intraoculars multifocals (Cataractes)
  • Especialistes en tractaments d'ull sec

Pots consultar totes les nostres Unitats Mèdiques especialitzades en tractaments oftalmològics aquí: ESPECIALITATS OFTALMOLÒGIQUES.

Recorda que les teves prestacions mèdiques estan cobertes per la teva mútua en funció del tipus d'acord que tinguis amb ells a títol personal. És per això que abans de sol·licitar qualsevol visita a l'oftalmòleg o tractament és important comprovar els serveis que tens a la teva disposició.

Benvingut a VERTE Oftalmologia Barcelona.Urgències oftalmològiques 24h – FIATC

Si teniu una urgència oftalmològica de FIATC Seguros podeu acudir al nostre Servei d'Urgències Oftalmològiques 24h de VERTE ubicat a Via Augusta, 61 – 08006 Barcelona. El nostre equip d'oftalmòlegs i cirurgians us atendran els 365 dies de l'any les 24h del dia. T. 934 155 637.

Serveis Oftalmològics a Barcelona de FIATC Assegurances

FIATC Assegurances, amb més de 90 anys d'experiència i una trajectòria sòlida, es dedica a assegurar el benestar dels seus clients al llarg de tota la seva vida. Amb tres línies d'activitat que inclouen assegurances, serveis de salut i serveis residencials per a gent gran, FIATC ofereix solucions completes i adaptades a les necessitats de cada persona. A Barcelona, ​​FIATC destaca pels seus serveis oftalmològics, integrats a la seva oferta de salut d'alta qualitat.

Des dels seus inicis als anys 30, FIATC ha evolucionat i crescut significativament. Originalment fundada com la Federació d'Industrials de l'Autotransport de Catalunya, FIATC n'ha ampliat l'abast i diversificat els serveis, adaptant-se a les necessitats canviants dels seus clients. Avui dia, amb oficines a tot el país i un equip de més de 800 persones, FIATC assegura una atenció personalitzada mitjançant una àmplia xarxa de mediadors.

Els serveis oftalmològics de FIATC a Barcelona estan dissenyats per proporcionar una atenció integral i avançada en salut visual. Equipats amb tecnologia d'última generació i recolzats per un equip d'especialistes altament qualificats, FIATC assegura que cada pacient rebi la cura necessària per mantenir una visió òptima.

"FIATC Seguros es distingeix pel seu compromís amb l'excel·lència i l'atenció personalitzada, oferint serveis oftalmològics que garanteixen una salut visual de primera qualitat."

La missió de FIATC és millorar el benestar i la qualitat de vida dels seus assegurats mitjançant assegurances dissenyades per experts i un assessorament especialitzat. Aquest enfocament es reflecteix als serveis oftalmològics oferts a Barcelona, ​​on la combinació de tecnologia avançada i atenció centrada en el pacient assegura resultats òptims.

Al llarg de la història, FIATC ha demostrat una capacitat notable per adaptar-se i créixer. Des de la seva especialització inicial en assegurances d'automòbil fins a la seva expansió en assegurances de salut i serveis residencials, la companyia ha mantingut un compromís ferm amb la innovació i la qualitat. Aquesta evolució ha permès a FIATC consolidar-se com un líder al sector assegurador, oferint solucions completes i efectives per als seus assegurats.

A FIATC, els valors d'honestedat, transparència i dedicació són fonamentals. Aquests principis guien cada acció i decisió, assegurant que els clients rebin un servei de confiança i d'alta qualitat. Els serveis oftalmològics a Barcelona no en són una excepció, reflectint el compromís de FIATC amb la salut i el benestar dels seus assegurats.

Amb FIATC Seguros, els assegurats a Barcelona poden confiar a rebre una atenció visual de primer nivell. La combinació de tecnologia d'avantguarda i un enfocament centrat en el pacient garanteix que cada individu rebi la cura necessària per mantenir una visió saludable. FIATC Assegurances, amb la seva àmplia experiència i dedicació, assegura que la salut visual dels seus clients estigui a les millors mans, proporcionant tranquil·litat i seguretat a cadascun dels seus assegurats.

Creat: 01/01/2012 / Actualitzat: 21/06/2024