Malalties dels ulls i de la visió

Salut i malaltia són termes oposats. El coneixement de la malaltia ens ajuda a orientar els nostres esforços per recuperar la salut perduda.

Si esteu llegint aquests paràgrafs, és perquè teniu interès a conèixer alguna malaltia ocular.  Esteu preocupat perquè la malaltia ocular us afecta o afecta un familiar o amic vostre? Esteu fent un treball per a l’escola? Pertanyeu a una altra clínica i esteu investigant la competència a Internet? Sigui quin sigui el vostre cas, us donem la benvinguda.

A diferència d’altres fonts, aquests textos els hem escrit nosaltres, els oftalmòlegs i els optometristes de l’ICO, i sorgeixen tant del nostre estudi com de la nostra experiència clínica, que durant molts anys s’acumula a la memòria i a la intuïció. 

Aquest coneixement, ben gestionat, amb bona capacitat d’anàlisi de les dades clíniques, sentit comú i prudència, permet al metge enfrontar-se a la malaltia amb més probabilitats d’èxit.

Les seccions Tractaments i Tecnologia ens ajudaran a conèixer les tècniques i les eines de treball en aquesta lluita contra la malaltia. En poques dècades els grans avanços de la farmacologia i de l’enginyeria aplicada a l’oftalmologia han convertit aquesta especialitat en una de les més complexes, potents i resolutives de la medicina.

Creat: 01/01/2012 / Actualitzat: 21/06/2024

¿Podem ajudar-te?

Contacteu ara

Pas 1 de 2
Pas 2 de 2

Informació bàsica sobre protecció de dades de caràcter personal: Responsables del tractament: Institut Comtal d'Oftalmologia, S.L. i Gestió i Microcirurgia Ocular, S. a. Finalitat i legitimació: comuniquem amb vostè per mitjans electrònics, consentiment exprés de l'interessat. Cessió de dades: per a prestar els nostres serveis i obligació legal Drets: d'accés, informació, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició i a no ser objecte de decisions automatitzades, com indica la nostra política de privacitat. Per a més informació pot accedir a https://www.verte.es/ca/politica-privacitat/.