Sobre nosaltres

VERTE és una organització mèdica dedicada a l’atenció de la salut visual

VERTE és un homenatge al verb veure. Vam voler anar més enllà de l'acció de veure... perquè a nosaltres el que ens preocupa és el que tu puguis fer amb la vista. Volem veure't gaudir de la vida, tinguis 0 o 100 anys. Volem veure't amb o sense ulleres, veure't nedar, córrer, saltar, cosir, llegir, estudiar, veure't aconseguir els teus objectius, veure't sense pors, veure't complir anys i veure't... feliç!

Aquest és el nostre propòsit, i ho farem les 24 hores els 365 dies de l'any. Farem l'impossible perquè rebis la millor atenció mèdica i tinguis les millors mans posades en els teus ulls.

VERTE és una organització mèdica dedicada a la cura de la salut visual que des de fa més de 35 anys dona assistència mèdica a Barcelona i que, avui dia, està composta per tres entitats:

  1. VERTE 1: Via Augusta 61 on podrem trobar el nostre Servei d'Urgències 24 hores 365 dies i les nostres consultes externes d'especialitats i subespecialitats.
     
  2. VERTE 2: Via Augusta 48 on es troben els nostres Serveis Optomètrics i el Servei d'Oftalmopediatria.
     
  3. Clínica CEM: Balmes 253 on tenim ubicats els nostres Serveis Quirúrgics i el Servei de Proves Diagnòstiques.

La Direcció Mèdica està liderada pel Dr. David Andreu Andreu així com la Direcció Científica per la Dra. Susana Duch Tuesta.

Creat: 06/06/2024 / Actualitzat: 21/06/2024

¿Podem ajudar-te?

Contacteu ara

Pas 1 de 2
Pas 2 de 2

Informació bàsica sobre protecció de dades de caràcter personal: Responsables del tractament: Institut Comtal d'Oftalmologia, S.L. i Gestió i Microcirurgia Ocular, S. a. Finalitat i legitimació: comuniquem amb vostè per mitjans electrònics, consentiment exprés de l'interessat. Cessió de dades: per a prestar els nostres serveis i obligació legal Drets: d'accés, informació, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició i a no ser objecte de decisions automatitzades, com indica la nostra política de privacitat. Per a més informació pot accedir a https://www.verte.es/ca/politica-privacitat/.